Veganistische vitaminen

Veganistische vitaminen

Groot aanbod vegan vitaminen en voedingssupplementen.

Hier vind je alle veganistische vitaminen en supplementen.

Wie veganist of vegetariër is en geen vitamine B12 tabletten, capsules of softgels wil kopen met dierlijke ingrediënten of capsules, kan veganistische vitaminen kopen. Bij VitaminStore, onze partner in vitamines hebben ze een groot en gevarieerd aanbod veganistische vitaminen waaronder vegan B12 met 1000, 1500 of 2000 MCG vitamine B12 per tablet.  Je kunt kiezen uit vegan vitaminen met vegi caps, plantcaps, zuigtabletten, kauwtabletten en spray’s. Als je voldoende vitamine B12 binnenkrijgt in combinatie met vitamine B 6, D3 en foliumzuur, zul je in de regel als veganist of vegetariër geen klachten krijgen zoals vermoeidheid, geheugenverlies of een slechte doorbloeding.  Toch wordt voor veganisten en vegetariërs ( en oudere personen ) aangeraden om met name de opname van vitamine B12, B6 en D3 regelmatig te laten controleren.

Met name een tekort aan vitamine B12 kan voor ernstige problemen zorgen.

Welke merken vitaminen hebben veganistische varianten vitaminen?

Steeds meer merken vitaminen komen met een vegan lijn!

Er zijn verschillende merken vitamines die 100 % plantaardige vitaminen, voedingssupplementen en omega 3, 6 en 9 vetzuren produceren. Vegan b12 wordt onder andere geproduceerd door de merken Viridian, Essential Organics Puur, Plantavital, Royal Green, Vitaminhealth, Ortholon,

AOV voedingssupplementen, Vitals, Solgar Vitamins en NOW.

Plantavital, zie boven, heeft een plantaardige ( vegan ) vitamine D3.

Voor de meeste van jullie zijn de vegan vitamines van Solgar het bekendst. Solgar biedt zeker topkwaliteit, volgens sommige zijn de prijzen van Solgar wat aan de hoge kant. Goedkopere alternatieven voor wat betreft vegan vitamine B12 vind je onder andere bij AOV, VitaminHealth, Ortholon, Viridian en Plantavital. Als je een vegan vitamine of voedingssupplement koopt, wordt je bestelling uitgevoerd en geleverd door vitaminstore. De meeste producten zijn bij vitaminstore op voorraad en vandaag besteld, morgen al in huis. ( uiteraard niet op zondag ).

Meer veganistische producten te koop bij Vegan Shop.nl.

Ben je op zoek naar een groter aanbod veganistische producten?

Met meer dan 1500 vegan producten, is de vegan shop één van de grootste webwinkels in veganistische boodschappen en non food producten. Met een vegan blog, facebook pagina en instagram pagina vind je daar alles wat de moderne veganist van tegenwoordig beweegt. Een aanrader voor veganisten, vegetariërs en een ieder met interesse in een veganistische levenswijze.