Welk merk vitamine B12 is de beste?

Welk merk vitamine B12 is de beste?

NOW B12

Waarom het kiezen van een merk vitamine B12 niet eenvoudig is.

De keuze merk vitamine B12, zeker niet eenvoudig.

Vaak wordt ons de vraag gesteld welk merk vitamine B12 de beste is en de beste prijs en kwaliteitsverhouding heeft.  Helaas is daar geen objectief antwoord op te geven omdat de kwaliteit in combinatie prijs van vitamine B12 niet aan de verpakking af te lezen is.

Welk merk vitamine B12 het beste, voordeligst in gebruikt en voor jou het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren. We zetten hieronder op een rij waar je in ieder geval op moet letten als je van plan bent vitamine B12 te kopen. Eén ding staat vast, alle vitamine B12 tabletten, capsules of gels zijn van de beste kwaliteit en op de Nederlandse markt voor de verkoop toegelaten omdat ze aan bepaalde eisen voldoen. Je kunt dus met een gerust hart een bepaald merk vitamine B12 kiezen.

Waar je in ieder geval op moet letten voor je B12 vitamine gaat kopen.

Weet welke vitamine B12 merken er zijn en welke de beste voor jou is.

-Als je veganist of vegetariër bent, wil je vast geen gelatine of andere dierlijke ingrediënten binnenkrijgen.  Voor jou is dan belangrijk om uit te zoeken welke vitamine B12 producten vrij van dierlijke ingrediënten zijn en vegicaps ( plantaardige capsules hebben ). Gelukkig hebben wij al voor je uitgezocht welke B12 tabletten of capsules vegan zijn.  Je vindt de vegan B12 producten hier.

-Ook zeer belangrijk is om uit te zoeken wat de dosering in de vitamine B12 zuigtabletten, kauwtabletten of capsules is. Dit wordt uitgedrukt in MCG. Je hebt vitamine B12 met 1000 MCG, 1500 MCG en zelfs 2000 MCG.  Hoe meer MCG per tablet of capsule hoe hoger de prijs van de B12 gemiddeld zal zijn.

-Vitamine B12 wordt vaak aangevuld met foliumzuur, calcium, magnesium en andere mineralen.  Meestal betaal je hier een meerprijs voor.

-Er zijn producenten van B12 die B12 als voedingssupplement produceren en deze produceren met groente- en fruit extracten. Zij claimen dat daarom de vitaminen en mineralen goed door het lichaam worden herkend en beter opgenomen. Zie als voorbeeld de vitamine B12 producten en voedingssupplementen van Essential Organics.

Aanbiedingen vitamine B12

Houd de aanbiedingen vitamine B12 in de gaten!

Omdat vitamine B12 best wel prijzig is, is het goed om de aanbiedingen van B12 in de gaten te houden. Is jouw favoriete merk B12 in de aanbieding??  Koop dan een kleine voorraad want B12 is ongeopend best lang houdbaar.

Welk merk vitamine B12 is voor jou het beste?

Welk merk vitamine B12 voor jou het meest geschikt is hangt van vele factoren af.

Kies op basis van de prijs en kwaliteit B12 het voor jou beste merk. Als je veganist of vegetariër bent, kies dan in ieder geval voor puur plantaardige vitaminen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *